Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 3 April 2014

Spontaneous Thursday #1


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni secara spontannya terfikir nak mulakan Spontaneous Thursday di blog ERAZFADLI.COM.. Pernah sebelum ni Eraz buat satu entri menerangkan pada maksud Spontaneous Thursday.. Siapa yang belum baca, boleh klik SINI.. Insyaallah korang semua akan faham.. Mungkin lepas ni lebih ramai yang akan buat Spontaneous Thursday sama seperti Wordless Wednesday..

BLOG MENGGAMBARKAN DIRI ERAZ.. Itu ayat spontan yang keluar di minda Eraz dan sebenarnya dah lama duduk dalam minda cuma hari rasa nak buat entri.. Apa yang dimaksudkan dengan BLOG MENGGAMBARKAN DIRI ERAZ? Sebenarnya apa yang Eraz tulis, semuanya berkaitan dengan diri Eraz dan minat Eraz.. Eraz cuma tulis apa yang Eraz suka dan berlaku atau apa yang Eraz baca.. Eraz tak akan tulis sesuatu entri itu hanyalah disebabkan untuk kejar trafik.. Ada juga yang tanya, kenapa Eraz tak review drama itu, drama ini.. Jawapan Eraz sama juga, sebab Eraz tak suka tengok drama tu, jadi Eraz tak review la.. Eraz hanya akan review tentang drama, berita atau apa-apa sahaja yang Eraz follow.. :)

#Bercerita apa yang perlu buat diriku

23 comments:

  1. betul tu eraz, benda yang ada disekeliling kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  2. ok2 bru cuba nak memahami perkataan itu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  4. sally dulu selalu buat...lama dah tak buat sebenarnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  5. singgah baca entry dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  6. setiap entri adalah spontan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  11. betul tu..sama dengan akak...tapi tu la entri personal orang tak akan ciplak berbanding entri info atau gosip artis..selamat sikit.hehehe..yang penting kita "ENJOY"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

      Delete
  12. Terima kasih sebab sentiasa support blog ERAZFADLI.COM ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.