Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 25 April 2014

What the fish ??


Assalamualaikum w.b.t.. What the fish? Rasanya satu Malaysia dah tahu pasal kes 'What the fish' ni kan.. Ke ada yang belum tahu.. Jujurnya, Eraz dapat tahu hal ni di Facebook.. Tapi semalam baru lah sempat dengar di laman web rasmi Hot.Fm.. Bila dah sebut Hot.Fm, sure korang dah boleh agak kan walaupun tak tahu.. Ya, panggilan hangit.. Memang antara Top 10 paling hangit la.. Mungkinkah Cikgu Izzuddin akan dipanggil ke Hot.FM untuk diinterview..? Kita tunggu dan lihat.. Apa kesudahan kes Fafau dengan April pagi tadi ya? Siapa tahu?

#Salam Jumaat semua..

26 comments:

  1. hahaha..macam2...!!! hani datang sini erazz..

    ReplyDelete
  2. ohhhh fafau ngan april tu, april kalah, so tak dpt la kuar dengan fafau hehehe sedihhhh,, tp muka april tu mcm muka eraz hahahahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka macam Eraz? Eraz tak tengok lagi muka April macamana..

      Delete
  3. hurmm cikgu izzuddin tu xnak dtg hot fm..sebab busy nak kawen...excited juga nak tgk orgnya....tetiba ikan yg dipersalahkan..huhuhu

    ReplyDelete
  4. tak sempat nak dengar pasal What The Fish??? tu...hik hik hik, nak kena cari ulangan ni... tapi tau tiba2 jadi trending giteww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat laman wen hot fm ada rakaman..

      Delete
  5. alaaaa..tak tau la pulak ni pasal apa. herm,kena pergi cari ni,ahaks. XD

    ReplyDelete
  6. singgah mellihat fish ap yg menarik. :)

    ReplyDelete
  7. hehehe sakit perut KA gelak dgn anak dalam kereta pagi tu.. sipa ulang dr belah ptg pulah wat the fsi sampai nak buka2 baju tu bakal pengantin tu yer!

    ReplyDelete
  8. what the fish ! hahahahaha

    btw, bw here =)
    http://theilusi.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

    ReplyDelete
  9. tak sempat dengaq kat radio.......pagi tadi try cari kat youtube dah ada......hangit habis dia kena.......OMG what da fish

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Eraz kadang kadang tu dengar la jugak..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.