Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 15 April 2014

Aktiviti Zara Faleesya sekarang ..


Assalamualaikum w.b.t.. Inilh antara aktiviti Zara Faleesya sekarang.. Habis semua lantai dia sapu.. Dari depan TV, ke bilik tidur.. Dari depan TV juga ke dapur.. Merata tempat dia pergi.. Nasib baik la kami dari awal memang dah decide nak beli Baby Play Yards tu.. So sekarang, kami nak cuba biasakan dia main dalam tu.. Tapi best sebenarnya tengok dia merantau macam tu.. Dia pun happy.. Cuma kadang-kadang tu mungkin akan ada bahayanya.. Betul tak?

12 comments:

  1. Wahh lps ni dah boleh berjalan la Zara ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar nak tengok dia berjalan..

      Delete
  2. Replies
    1. Sangat lincah Cik Nor.. Cepat lak tu..

      Delete
  3. kalau kat rumah tak pe kita boleh pantau sebelum dia bangun awal2 dah mop seluruh rumah...dulu waktu tu la sangat mencabar lemak woo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Kesian dia jadi mop kan.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.