Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 23 April 2014

Dah mula dah..

(Gambar Hiasan)

Assalamualaikum w.b.t.. Nampaknya apa yang tak diingini telah berlaku.. Sakit tekak.. Arrggghhhhh... Strepsils tak jadi la dengan Eraz.. Tak serasi kot.. Wife dah suruh tukar.. Kalau tak ok jugak, malam ni kena g klinik la kot.. Boleh minta antiboitik terus.. Kena cepat sebab Sabtu ni, Eraz ada program taklimat.. Bayangkan kalau tak de suara.. Aiyooooo.. Minta jauh.. Tak best langsung kalau dah mula pedih tekak.. Fuh!

12 comments:

  1. mohon dijauhkan dan cepat sembuh.
    mmg perit kalau kena tue.
    btambha perit kalau batuk.
    bro kena rehat tu rasanyer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Wife pun cakap, sebenarnya Eraz tak cukup tidur dan stress baru-baru ni..

      Delete
  2. musim sakit tekak sekarang ni. cuaca oanas agaknya.ada kawan hana tu dah serak2 dah suaranya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun bersuara serak tu best, tapi tak tahu sakit tekak.. Hehe..

      Delete
  3. minum aiq bebyk n kurngkn mkn mknn bermnyak.. ;) + mkn la aiskrim vanilla..i'allah makin ok nnti..

    ReplyDelete
  4. kena cari ubat cepat....kalau tak memang pedih.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errmmmm.. semalam plan nk g klinik, tapi tak jd.. Hehe..

      Delete
  5. Minum air putih banyak..minum air asam jawa juga..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.