Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 15 April 2014

Baby Play Yards untuk Zara Faleesya



Assalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi satu malam, Eraz publish satu entri, in progress.. Ini la benda nya.. Malam tu Eraz pasang.. Khas untuk Zara Faleesya.. Hadiah dari kami.. Tak de la Zara ke hulu ke hilir main atas lantai.. Risau banyak debu.. Semua mainan, kami dah humban dalam benda alah ni.. Apa orang panggil benda ni? Baby Play Yards.. Betul tak? Ini sekali dengan yang ada melodi..

#Dari hari ke hari, makin sempit rasanya rumah.. Sebab barang Zara makin hari, makin banyak.. Haha..

14 comments:

  1. yup! ok ni ..jgn bg die mrayap ke mana2 :)
    and rumah akan menjadi sempit tu biasa ..huhu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang kadang tu, bagi kebebasan juga.. Tapi mata duk tengok la.. Hehe..

      Delete
  2. eraz what's app nanti berapa harga ni and beli dari mana sebab nak beli untuk Ash juga.... dah mula melasak dah ni...

    ReplyDelete
  3. eraz bg jugak details benda nie beli kat mana, my Inaas pun habis dia mob satu rumah, lantai bersih, baju dia yg comot

    ReplyDelete
  4. ehh boleh letak tilam ke dekat
    dalam tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.. Eraz letak kot-kot dia sakit dada..

      Delete
  5. hehe.tu la da ade baby mmg kat dy je la sgle bnda kite buat.nsib dulu2 tym baby tkde benda ni.hehe

    ReplyDelete
  6. Wah....cantiknya mcm playground

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.