Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 3 April 2014

Samsung Galaxy Grand 2 !


Assalamualaikum w.b.t.. Baru balik dari KB Mall sebab pergi beli handphone baru.. Samsung Galaxy Grand 2.. Tapi, bukan Era punya.. Office punya.. Tolong belikan je.. Kan best kalau beli untuk diri sendiri.. Mesti bersemangat lebih kan.. Hehe.. Apa-apa pun, masih setia dengan handphone 'batu-bata' yang ada je la.. Alhamdulillah.. Lebih baik daripada takde kan..

26 comments:

  1. aku pun pakai nset cikai2 je... kalo nak beli smatfon, nak cari yg bleh bateri tahan cam tablet acer aku nii... mantop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade ke smartphone yang tahan bateri lama? Hehe..

      Delete
  2. grand 2 nie kecik sikit dari yang 1st model.. tapi bestnya boleh masuk 2 sim..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk office, jadi tak ambil tahu sangat.. Hehe..

      Delete
  3. Hahaha..ingatkan sendiri punyerrr ..
    Tp takper la mana2 hp pon janji leh call leh SMS jd ler ..
    dari tadak langsung ...

    ReplyDelete
  4. S5 dah nak keluar.. alise baru angkat s4.. memang best.. tapi kena ade back up phone yang batu bata jugak.. senang taip msj.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh lari dari hp batu bata kan..

      Delete
  5. dulu mmg ingatkn nak beli grand duos ni..tp trbeli pulok grand quattro duos a.k.a win duos..klau jumpa samsung grand quattro ataupun samsung win,dua hp ni sebenarnya sama. nama sja brbeza ikut country. klau kt mlaysia,dua2 nama ni boleh pkai kalau rujuk kt kdai hp. tp grand pun okayy gak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Info baru ni sebab Eraz pakai hp cikai je.. :)

      Delete
  6. kalau sendiri punya kan best,,,berangan nak beli handphone lenovo pulak ni

    ReplyDelete
  7. en.hubby sy dah pakai grand 1..hope grand 2 nie untuk saya pula...sebb fone sedia ada nie asik "heng" aje..nak minta baru la nie!

    ReplyDelete
  8. sy bekenan nak pakai lenovo.......sapa nak kasi......he3

    ReplyDelete
  9. Semua pakat pakai samsung kan...tp tgk lenovo cantik gak k900 what a beauty...

    ReplyDelete
  10. Teringin la nak pakai Note 3 pulak... Tapi belum mampu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Android baru memang tak de dalam list lagi..

      Delete
  11. akak pkai lenovo je eraz..hehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.