Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 1 April 2014

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy


Assalamualaikum w.b.t.. Tengahari ni ambil masa dan peluang untuk join Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy.. Alhamdulillah.. Semoga lagi bertambah-tambah rezeki bro Aswan Azmy sebab sudi berikan Power Bank kepada blogger yang bertuah.. Siapa yang berminat untuk join, boleh klik banner di atas.. Mana tahu rezeki korang kan.. Kita tak tahu.. Good Luck!!

32 comments:

  1. all the best.

    jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Eraz..selamat bersegmen dan semoga berjaya...InsyAllah nak join juga ler nanti..

    ReplyDelete
  3. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    (Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

    ReplyDelete
  4. gud luck sahabatku.....

    (^_^) ANDA DI TAG!!! hehe....
    SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. BW dr segmen yg sama..gudluck..
    Nway..jom support GA ida
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  7. selamat maju jaya... dtg dari segmen yang sama....

    http://nur-afiz.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    datang sini dari rumah tuan penganjur..
    join segmen yg sama jugak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    all the best!!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.