Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 9 April 2014

Ramainya Abe Yie ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni turn kerja di Kuala Krai.. Branch.. Dari Kota Bharu ke Kuala Krai, boleh tahan juga jauhnya.. Mahu lebih sejam setengah.. Tak kena hari, mahu kena dua jam.. Antara sebab kenapa jadi dua jam? Salah satunya ialah disebabkan Abe Yie.. Ape Abe Yie? Hehe.. Sebenarnya Lori.. Kami sengaja panggil panggilan mesra dengan Abe Yie.. Kalau dah Lori berderet, memang slow la traffic.. Lagi tambah lama bila tak boleh memotong.. Hehe..

#Apa-apa pun, janji selamat sampai.. Alhamdulillah..

14 comments:

  1. Replies
    1. Alahmdulillah.. Selamat sampai Kuala Krai..

      Delete
  2. haip..haip...main tepon masa drive ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. Kantoi.. Ala.. Masa tu je Sally.. :)

      Delete
  3. haish cukup takut kalo drive bnyk abe yie ni.. ye la kita kecoet je,, die dh mcm gajah besor.. ape2 pun don't drink n drive.. ehh ad kene mengene ke? hehehe

    ReplyDelete
  4. Setiap kali blk KB, sy mmg lemah kepala lutut bile nmpk LORI didepan...Berdebar2 weh nk memotong lori ni..kene make sure LINE betul2 CLEAR baru boleh potong...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pastikan line betul-betul clear..

      Delete
  5. ye..lembab jadinya pergerakan kereta..hehehe.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.