Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 26 April 2014

Turn 'Selesema' ..

(Sumber : Google)
Macam over pulak dia bersin..

Assalamualaikum w.b.t.. Tibalah masanya untuk selesema pulak.. Dari batuk, then ok la sikit, terus menerus ke selesema.. Rasa macam nak tidur je berehat.. Tapi apa kan daya, kerja tetap kena kerja.. Dan hari ni, masih kena outstation ke Kuala Krai.. Bagi taklimat pulak tu.. Demi kerja, redah sajelah walaupun kena drive pergi balik lebih dari 3 jam.. Fuh! Cool.. 

#Teruskan kerja sampai ke petang hari ni.. Esok?

2 comments:

  1. sama la akak..sampai sekarang mood on9 pun turun naik jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Makin ok sikit sekarang..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.