Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 12 April 2014

Mapuh kerah !

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz sebut 'Jo Kako'.. Hari ni, pagi-pagi lagi memang terkeluar perkataan 'mapuh kerah'.. Haha.. Asalnya ada staf tanya, dah baca message kat Whatsapp belum.. Sebab ada benda yang dibincangkan.. Mungkin dah 100 unread kot.. Oooo ok.. Eraz check je handphone ngan Tab, semua tak de bateri.. Off dari semalam.. Kalau orang Kelantan, memang terus terkeluar perkataan 'mapuh keras'.. Maksud nya memang semuanya off la..

So sekarang masih off semua.. Charge semua.. Bagi 'rehat'.. Sebenarnya handphone tu dah nazak.. Errrmmmmm.. Tab pun bateri kong.. Haha.. Nasib la siapa call pagi ni.. Adios amigos..

10 comments:

  1. Replies
    1. Memang mapuh kerah hp Eraz hari ni.. Hehe..

      Delete
  2. ouh tak tau pulak "mapuh kerah" tu apa :D

    ReplyDelete
  3. hahah..
    dah lama dop sebut pkataan tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah sebut ke sebelum ni? Ke orang Kelantan ni?

      Delete
  4. haha..org pantai timur selalu sebut perkataan tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.