Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 28 April 2014

Ranking Alexa.com Blog ERAZ FADLI #23


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya lama giler Eraz tak buat entri pasal ranking blog ERAZFADLI.COM di ALEXA.. Last rasanya pada bulan Februari lepas, itu pun ringkas je.. Ranking memang macam main saham.. Ada ketika jatuh merundum disebabkan oleh kekangan masa, kerja dan juga as a student..

Jadi selepas sesekian lama, Eraz nak update dan maklumkan kepada semua pembaca blog ERAZFADLI.COM ni tentang kedudukan terkini untuk ranking ALEXA.. Kedudukan sehingga hari ni, 28 April 2014 ialah :

Alexa Traffic Rank (Global) : 72,730
Traffic Rank in MY : 454

Apa-apa pun, sesiapa yang ingin menyemak kedudukan masing-masing, boleh klik link INI..

19 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.