Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 30 April 2014

Kembali 'muda' !


Assalamualaikum w.b.t.. Dalam seminggu dua ni memang sibuk cari masa nak pergi salon.. Banyak sangat halangannya.. Nak gunting rambut.. Rasa memang panjang giler tak.. So alhamdulillah semalam sempat pergi dan sempat la selfie sikit sikit dalam kereta.. Haha.. Nak share semalam, tapi Tab pulak tak de bateri..

Kembali ke fesyen spike.. Yang pendek-pendek la.. Kalau nak ke office, ubah la jadi yang bersesuaian.. So! Dah rasa macam muda semula walaupun umur dah 30 tahun kan.. Nak cuba style lain sebenarnya, tapi malas nak fikir dan cari.. So kembali kepada yang lama yang rasanya masih releven lagi..

#Gambar bergegar!

20 comments:

  1. hensemnya papa zara.. :) kemas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. Terima kasih Kak.. Biasa-biasa je.. :)

      Delete
    2. hensem.. tak caya ker?tengok muka zara comel,mesti ikut papa mama nyer..

      Delete
    3. Hehe.. Alhamdulillah kak.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Tak de la hensem sangat.. Biasa je.. :)

      Delete
  3. hehehe.. letak janggut sikit hensem sokmo papa zara nih..

    ReplyDelete
  4. alaaa baru 30 eraz...mummy ash dah 31 nak masuk 32...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita dah nak masuk 31.. Tapi hujung tahun la.. Hehe..

      Delete
  5. alaa..baru 30 cik nor dah 30++++..:)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tak de muda sangat.. Nak bagi nampak muda je.. :)

      Delete
  7. bila org muda brposing..hehe..en.husband pun selalu pening nak pilih fesyen rambutnya..jap nk mcm nie..jap nak mcm tu..tp sebulan ke dua bulan sekali mst nak masuk salun kalah org pompuan..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz jarang ke salon.. Tunggu rambut panjang dulu.. Hehe..

      Delete
  8. apa kata buat potongan rambut ala komando....hensem aper....hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesuai ke kak nak buat style tu? Hehe.

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.