Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 31 March 2014

Projek Memikat Suami Episod Akhir

Projek Memikat Suami Episod Akhir | Assalamualaikum w.b.t.. Biasa-biasa je.. Itu yang boleh dikatakan tentang drama Projek Memikat Suami Episod Akhir malam ni.. Seolah olah tiada kemuncak.. Itu hanya pendapat Eraz.. Orang lain mungkin lain pendapatnya.. Ok! Tamat.. Jom buat assignment!!

#Part last drama Projek Memikat Suami Episod Akhir ni BEST! Tahu part apa? Part scene yang tak jadi.. Haha..

10 comments:

  1. cerita ni tgok satu episod je. dah baca novel, tak best tengok drama/filem. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz sempat tengok sampai habis sebab tak baca novel..

      Delete
  2. jarang tgk cerita ni..sebab dah malas nak tgk tv..haha

    ReplyDelete
  3. xtgk pon....
    mula2 crte pon cam xbest jer

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.