Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 3 November 2013

cara memakai shawl zara zya


cara memakai shawl zara zya | Assalamualaikum w.b.t.. cara memakai shawl zara zya tu sebenarnya salah satu keyword yang sentiasa sangkut dalam blog Eraz.. Selain cara memakai shawl zara zya, ada yang search cara memakai tudung zara zya.. Siapa pernah tengok drama Love You Mr Arrogant, pasti akan tahu bagaimana pelakon Zara Zya memakai tudung kan..

Tak dinafikan, memang cantik.. Warna pilihan pun ok.. Tapi untuk memberi tutorial cara memakai shawl atau tudung seperti zara zya, memang tak dapat la sebab Eraz tak pakai tudung.. Cuab search kat youtube, rasanya mungkin ada.. Selamat berjaya kepada yang berminat..


24 comments:

  1. hehehe..igt eraz yg nak buat tutorial tadi..=P

    ReplyDelete
  2. patutlah bos saya tanya camane nak pakai tudung macm wife mr.arrogant pakai..

    ReplyDelete
  3. Nak Try la cara Zara Zya pakai shawl...Cantik dan manis d pandang...

    ReplyDelete
  4. heheheheh..mmg cantik skil dia pki shawl..

    ReplyDelete
  5. Mati2 ingatkan eraz yang buat turtorial pakai shawl ni.. Hehe.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tutorial cara memakai shawl zara zya by Eraz Fadli? Mustahil.. Hehe..

      Delete
  6. wahhhh...tp style shawl zara memang cantik pun..^^

    ReplyDelete
  7. suka pattern dan cara tudung yang dipakai Zara.....suspen tajuk entry nie....

    ReplyDelete
  8. hehehee cuba bayangkan kalau Eraz buat tutorial mesti meletop hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan bayangkan MD.. Seram.. Haha..

      Delete
  9. wah ada yang berminat nampaknya..

    ReplyDelete
  10. ahaks.. kena tipu, tgh cari cara pakai shawl,kat google, skali ternampak blog eraz buat gaya pakai shawl? biar betik... takkanlah, eras dah pakai tudung plak.muehehehehehe... lama tak bw ke sini.. sabor jelah...

    ReplyDelete
  11. ahaks.. kena tipu, tgh cari cara pakai shawl,kat google, skali ternampak blog eraz buat gaya pakai shawl? biar betik... takkanlah, eras dah pakai tudung plak.muehehehehehe... lama tak bw ke sini.. sabor jelah...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.