Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 9 November 2013

BMIT5103 | Information Technology For Managers


BMIT5103 | Information Technology For Managers - Assalamualaikum w.b.t.. Hari tu Eraz ada buat entri pasal subjek BMME5103 | Managerial Economics.. Itu subjek pertama.. Subjek kedua yang Eraz tengah struggle ialah BMIT5103 | Information Technology For Managers.. Nampak macam subjek IT kan.. Tapi bukan.. Hehe..

Sekarang tengah buat tugasan.. Tapi memerlukan Eraz ke dua buah sekolah sebab kena interview dua orang guru setiap sekolah.. Ini dah ala-ala nak buat tesis.. Hehe.. Maklumat berkenaan la yang akan digunakan untuk tugasan tu nanti..

Hopefully interview tu selesai esok.. Bukan apa, nak tumpukan untuk study dan final exam pulak kan.. Dah terjebak sambung MBA ni, memang kena betul-betul struggle la.. Harapnya semua akan selamat dengan lancar.. Amin..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.