Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 10 November 2013

Rasa semacam dah ni ..


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz dah rasa semacam dah ni.. Dah rasa macam tak best kat bahagian lelangit ni.. Hidung pun sama.. Bersin je belum lagi.. Selalunya ini tanda-tanda mau demam.. Alahai.. Tak kisah sangat kalau demam.. Tapi itu dulu.. Sekarang kisah sebab tak nak nanti berjangkit kepada Zara Faleesya.. Aiyoooo.. Harap-harap rasa tak best tu saje-saje je.. Amin.. Wassalam..

7 comments:

  1. lekas ambil ubat dan langkah berjaga-jaga ni eraz...lagi2 sekarang ni memang musim...semoga lekas sembuh ye.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah telan panadol.. Cover lagi dengan 100 Plus..

      Delete
  2. kalau dah kena demam tu elakkan cium baby yea Eraz....nanti takut berjangkit....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.