Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 29 November 2013

ROSE HAIR PERFUME | Rahsia Mengatasi Rambut Berbau Busuk

ROSE HAIR PERFUME | Rahsia Mengatasi Rambut Berbau Busuk

IHB ROSE HAIR PERFUME ( Rahsia Mengatasi Rambut Berbau Busuk ) | Assalamualaikum w.b.t.. Salam Jumaat semula.. Entri permulaan hari ni Eraz nak kongsikan dengan korang satu produk pewangi rambut iaitu IHB Rose Hair Perfume with Rose Essential Oil, Vitamin E and Collagen yang mana menjadi rahsia kepada masalah rambut berbau kurang best atau dengan kata lain, bau busuk la.. (Bunyi tak best kan..?) 

Eraz sendiri dah dapat produk ni.. Pertama sekali yang Eraz buat bila dapat ialah cium bau.. Nama pun produk 'Rose Hair Perfume', semestinya berbau bunga rose.. Memang kuat tapi tak sampai ke sakit kepala la.. Bagi rakan-rakan office cium sama sebab nak tahu feedback kan.. Pendapat mereka, memang bau yang sangat 'sedap'.. Siap boleh syorkan lagi beberapa jenis bau yang mungkin boleh di buat selepas ini.. Balik rumah pulak, bagi isteri pula cuba..


Bagi rakan-rakan yang pernah mengalami masalah rambut berbau terutamanya bila berada lama bawah sinaran matahari? Ataupun berbau selepas sepanjang hari bertudung.. Ataupun juga bila rambut berpeluh.. Mesti rambut berbau kan.. So sekarang boleh disyorkan untuk menggunakan IHB Rose Hair Perfumes.. Insyaallah rambut pasti harum dan segar sepanjang hari..

Kelebihan Rose Hair Perfumes : 
  1. Membantu menyihatkan rambut
  2. Membantu mewangikan rambut
  3. Membantu mengelakkan rambut rapuh
  4. Membantu mengatasi rambut gugur
  5. Membantu menyokong pertumbuhan rambut

Untuk maklumat lebih detail dari segi harga, cara nak order atau testimoni, boleh ke Fanpage Rose Hair Perfume : https://www.facebook.com/produkramburofficial.. Manakala cara-cara nak order : 
  1. SMS HP6 < NAME > ke 013-2662769
  2. Inbox di https://www.facebook.com/messages/503829963041655

14 comments:

  1. wah bestnye die hari hari rambut wangi harum hehehe mesti orang sayang selalu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pun bau wangin kan.. ramai akan dekat.. hehe..

      Delete
  2. eraz dah try ke hair perfume nie........

    ReplyDelete
  3. haa..ni blogger ke-2 yg citer psl nie...tertarik dah ni!

    ReplyDelete
  4. wahh..hebat sekarang rambut pon dah ada perfume..=)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.