Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 23 November 2013

Demi Zara ..


Assalamualaikum w.b.t.. Semalaman semalam Zara macam tak nak duduk dan tidur.. Mungkin sebab badan dia panas sikit.. So tak selesa nak tidur.. So kami, mama dan papa la yang bergilir untuk berjaga teman Zara.. Masa turn Eraz tu, sempat la Eraz bawa keluar dari bilik, on TV.. So, kami layan la TV.. Alhamdulillah, dekat dengan Subuh tu, Zara dah tidur.. Pagi-pagi lagi, Eraz kena bersiap pergi kerja.. Harapnya malam ni dia dapat tidur lena.. Insyaallah..

6 comments:

  1. Zara tak sihat ker....? kalau time tidur Zara tak tidur tu yang mengantuk bagi kita yang bekerja pada waktu siangnya......

    ReplyDelete
  2. musim penyakit eraz..anak akak alia tu pun tak sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musim demam kan sekarang ni..

      Delete
    2. ye,kalau dah anak sakit,memang tak da mood nak jalan2..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.