Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 16 November 2013

Ubat oh Ubat ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni masih lagi ambil ubat ni sebab nak bagi ok 100%.. Demam dan selesema.. Semuanya demi Zara Faleesya sebab tak nak dia turut sama demam.. Kesian la sebab kecik lagi.. Esok Eraz nak jadi baby sitter lagi sepanjang hari.. Tak mustahil kalau masih demam, mesti berjangkit punya.. Kalau bukan sebab dia, Eraz rasa dah tak telan kot.. Isteri Eraz kata, Eraz ni jenis susah nak telan ubat.. Haha.. Ada la alasan tersendiri..  

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. mmg kesian bro lau ank demam..tak tidur mlm kita dibuatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu satu hal.. Tapi lebih kesian pada anak..

      Delete
  2. Tak best bila kena makan ubat...

    ReplyDelete
  3. itulah namanya kasih seorang ayah..tahniah..hihi

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh...kalau selsema nak cepat baik sapu ubat 'tiger balm' Insya Allah cepat baik...akak jarang makan ubat just sapu tue...jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah lagi try guna tiger balm tu..

      Delete
  5. Replies
    1. Insyaallah.. Terima kasih atas doa tu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.