Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 28 November 2013

Mentega SunBear.. SunBear SunBear..

SunBear SunBear SunBear

Mentega SunBear.. SunBear SunBear.. | Assalamualaikum w.b.t.. Kenapa Eraz pilih Mentega SunBear ni sebagai entri pagi ni..? Hehe.. Inilah kesan kepada iklan yang kita dengar.. Kalau siapa-siapa dengan radio Suria FM bersama Linda Onn waktu petang on the way balik kerja, mesti selalu dengar satu iklan yang disuarakan oleh Linda sendiri.. Perasan tak dia sebut pasal Mentega SunBear ni?

Mula-mula dengar, pelik jugak bunyinya SunBear kan.. Tapi lama-lama dengar, macam best pulak.. So apa lagi, try la.. Eraz first time beli ni.. Ternyata, tak mengecewakan.. Serius.. Boleh dikatakan kategori sedap la.. Eraz peminat tegar coklat, so pilih la coklat.. Banyak lagi perisa lain..

Ala-ala promosi hebat ni.. Tapi atas minat masing-masing la.. Motif entri ni, kesan kepada iklan yang selalu di dengar.. Nasib baik tak mengecewakan..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. baru nyanyikan lagu ni pagi td.. ikut anak buah sb iklan ni slu kluar kat Ceria

    ReplyDelete
  2. amboi..iklan tak berbayar nie..:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Memang sedap.. Tambah tambah kalau makan dengan banyak..

      Delete
  4. Sedap yer...akak nak try lah.

    ReplyDelete
  5. anak akak suka mentega sunbear dia kata sedap....tapi akak tak pernah beli lagi so far.....

    ReplyDelete
  6. bunyi mcm pelik jer..hihi.. next time nk lah try ni bg anak makan..hikhi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. mula mula dengar, memang pelik sikit.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.