Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 2 November 2013

Bestnye Roti Tisu ..


Roti Tisu | Assalamualaikum w.b.t.. Kan best kalau dapat makan roti tisu malam ni.. Tiba-tiba teringat.. Masa belajar kat USM dulu, memang selalu order.. Bila dah habis belajar, jarang-jarang dah makan.. Kena pergi cari ni nanti.. Makan pula dengan susu pekat manis.. Fullamak!.. Hehe.. 

Kredit Gambar : hazmanfadzil.com


12 comments:

  1. Gulp, telan air liur..tiba2 teringin nak makan bila tengok gmbr roti tisu ni..:3

    ReplyDelete
  2. tummy fae full malam ne so tgk gambar roti tu macam..xde nafsu nak makan lagi.. hehe.. overload dah tummy capacity.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kak Kathy pernah try tak? Sedap kan? :)

      Delete
  4. Replies
    1. Kadang-kadang memang nak makan benda ringan2 ni..

      Delete
  5. kalau saya, request kat mamak tu nak kari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macamana nak makan dengan kari? Keras.. Hehe..

      Delete
  6. tak pernah makan roti tisu.....huhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.