Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 12 November 2013

RM 125 to RM 133 exclude 6% service tax ..


Assalamualaikum w.b.t.. Orang lain dah lama bising pasal astro naikkan caj kan.. Tapi Eraz baru je dapat surat makluman dari Astro.. So baru dapat thu harga naik dari dari RM 125 to RM 133 exclude 6% service tax.. Exclude ya, bukan include.. Hehe.. Mengikut surat tu, 24 November 2013 akan dikuatkuasakan.. Jadi sesiapa yang baru tahu tentang hal ni, bersiap sedialah.. Jangan ada yang terkejut pulak..

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. buat masa nie saya belum terima apa apa surat dari astro...bil pun tetap dalam keadaan lama lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua akan berkuatkuasa pada tarikh yang sama kot..

      Delete
  2. Dah terima surat astro, nak kena boikot ?

    ReplyDelete
  3. samo ler Astro Super Pack.
    nak taknak kene ler jugak bayar,

    ReplyDelete
  4. er...ptt la mak xkasi adie dftar astro..hahaha

    ReplyDelete
  5. still subscribe basic channel jer......... super pack je yg kena charge

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe la sebab ini pilihan sendiri kan..

      Delete
  6. Huhu.. naik RM 8 tu... banyak nyerr..!
    Idah dah dapat surat... naik juga.. :( RM 2...

    ReplyDelete
  7. hmm..kiranya lepas bil saya pun mesti naik juga..adoi

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Takpe, tak dibebankan bayar bil.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.