Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 18 November 2013

Dah tunaikan janji ..


Assalamualaikum w.b.t.. Masih ingat dengan entri Eraz bertajuk 'Siapa yang sudi beri link blog' pada 07 November 2013 yang lepas? Seramai 37 blogger telah menyenaraikan link blog masing-masing dan alhamdulillah juga Eraz telah menyempurnakan janji untuk blogwalking ke blog berkenaan membaca entri-entri terbaru mereka..

Dalam pada Eraz komen di entri mereka (samada mereka sedar atau tidak), di komen mereka pada entri INI juga Eraz ada ceritakan apa yang Eraz jumpa hasil jalan-jalan ke blog mereka.. Jemput baca di entri INI.. 

Berikut adalah senarai blogger yang sudi tinggalkan link masing-masing..
  1. http://www.kisahsidairy.com/
  2. http://thisni3zahata.blogspot.com/
  3. http://rusukiri.blogspot.com/
  4. http://norminieza.blogspot.com/
  5. http://www.marqiscareno.blogspot.com
  6. http://itisstories.blogspot.com/
  7. http://alamslegacy.blogspot.com/
  8. http://blogashalya.blogspot.com/
  9. http://www.aimisyahirah.com/
  10. http://ynarazali.blogspot.com/ 
  11. http://citershark.blogspot.com/
  12. http://mselim3.blogspot.com/
  13. http://ayuzan.blogspot.com/
  14. http://makwepakwekintan.blogspot.com/ 
  15. http://acikidah.blogspot.com/
  16. http://juliajamaludin.blogspot.com/
  17. http://husnazahidi.blogspot.com/
  18. http://askep-net.blogspot.com/
  19. http://arolpunyeblog.blogspot.com/
  20. http://dumbtwit.blogspot.com/
  21. http://fana66.blogspot.com/
  22. http://www.misterzarif.my
  23. http://nukilanummiabi.blogspot.com/
  24. http://cikfafasweet98.blogspot.com/ 
  25. http://nuradilla12.blogspot.com/ 
  26. http://www.ainamansor.com/
  27. http://www.mialiana.com/
  28. http://memetlenggeng.blogspot.com/
  29. http://nurzulaiha.blogspot.com/
  30. http://nikakihijau.blogspot.com/
  31. http://cikgufaizcute.blogspot.com/
  32. http://ceritamayapersada.blogspot.com/
  33. http://coretanhatikathy.blogspot.com/
  34. http://budakbertudung.blogspot.com/
  35. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/
  36. http://izzahohcliche.blogspot.com/
  37. http://tunggujap.blogspot.com/
Terima kasih diucapkan kepada semua..

24 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni..

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni..

      Delete
  3. alaaaa...xsempat lak nk letak link . mcm mne boleh tak prasan ni ..huhu :)
    takpe . jenjalan je la kt sni ^_^
    thanks

    ReplyDelete
  4. sama-sama..suka nampak komen eraz banyak2..terima kasih sebab sudi singgah blog saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problems.. Eraz selalu juga singgah sana..

      Delete
  5. sama-sama eraz hehe..trima kasih juga sbb sudi singah blog cipisan kita ;)

    ReplyDelete
  6. sama2 ,, no. 25 :) tiba2 teringin pulak buat entri mcm nih,,HAHAHA

    ReplyDelete
  7. trimas bro..
    sdar jer kehadiran bro di blog shark tu.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Terima kasih Fae sebab support blog Eraz..

      Delete
  9. no 14.. TQ eraz sbb sudi jenguk blog kita yg tak seberapa tu..^_^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.