Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 17 November 2013

Zara Faleesya buli Papa ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni rasa macam tak sempat nak update blog sebab jadi baby sitter sepunuh masa walaupun hanya sehari.. Sebelah pagi sempat la buat kerja rumah dan kerja 'sekolah' kan.. Petangnya pula memang sepunuh masa bersama Zara Faleesya.. Petang ni memang dia nak bermanja dengan papanya sampai kan letak je buat muka nak menangis.. Bila layan dia bercakap atau dukung, tersengih sengih.. Nampaknya Zara berjaa 'buli' papa hari ni.. 

9 comments:

  1. hehe enjoy your time with your baby :) babyhood time don't have rewind so treasure every second bile same zara ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semestinya.. Tak kisah pun dengan hal tadi.. Seronok.. :)

      Delete
  2. Buat muka nk mngis ye.. dpt byg mcm mn comelnya muka tu

    ReplyDelete
  3. biasa ler tu Eraz....Zara nak bermanja tu....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.