Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 20 November 2013

Gini la bila dah 'koya' hensem kot !


Assalamualaikum w.b.t.. Gini la bila dah 'koya' hensem kot ! Faham kan ayat tu? Hehe.. Tahu kan perkataan 'koya' tu? Hehe.. Maksud ayat di atas tu lebih kurang macam ni, 'Gini la kalau dah bajet hendsome'.. Walaupun tak tahu la hendsome ke tak.. Haha.. Bukan apa, hari tu masa duk tunggu traffic light nak hijau, snap la beberapa gambar dari dalam kereta.. Sekali, rasa nak snap gambar sendiri pulak.. Guna handphone cikai tu je pun.. Hehe. So! Buat je la satu entri pasal ni.. Haha.. Layan komen bagi mana-mana yang nak komen..

#Mulanya nak namakan tajuk entri ni, 'Lelaki bermata empat'..

Published with Blogger-droid v2.0.10

32 comments:

  1. wahh kuat selfie rupenye ni heh ;p

    ReplyDelete
  2. Koyaa.. ingatkan memula KAYA... ermm... loghat mana tu?

    ReplyDelete
  3. haha, saya pun suke snap pic bile berenti kat trafic light :)

    ReplyDelete
  4. tak kisah...janji tak ambil gambar orang lain...sape lagi nak puji diri sendiri...okey.

    ReplyDelete
  5. salam blogger. pujian adalah doa untuk diri sendiri

    ReplyDelete
  6. hehe..suka juga snap pic "selfie" dalam keta..tgh2 jem..

    ReplyDelete
  7. tahu tak maksud 'koya' tu Eraz...? cer tinjau kamus DBP...huhu

    ReplyDelete
  8. dekat traffic light, masa jalan jem waktu yg sesuai untuk selfie... hilang kan boring dlm kereta... hehe...

    ReplyDelete
  9. hahaha...
    ok la ni......
    along....tlg hebahkan boleh x??
    http://adiezaff.blogspot.com/2013/11/art-of-picture.html

    ReplyDelete
  10. Hahaha... ade gak penah ambk gmbr gaya gini tp tak sggup nak share... hahaha...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.