Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 11 November 2013

Keputusan AFMASUK AF 2013 pilihan korang?

Keputusan AFMASUK AF 2013

Keputusan AFMASUK AF 2013 pilihan korang? | Assalamualaikum w.b.t.. Kecoh sudah di twitter sebab AFMASUK untuk AF 2013 telah diperkenalkan.. AFMASUK AF 2013 telah diumumkan oleh Zizan di AF Buzz.. Undian katanya dibuka malam ni pukul 9.30 malam dan keputusannya akan diumumkan dalam program Meletop! bersama Neelofa dan Nabil malam esok.. Rasa-rasanya macam semua orang dah boleh agak AFMASUK diperkenalkan..

Selalunya siapa-siapa yang masuk melalui AFMASUK ni akan menang sekurang-kurangnya berada dalam Top 3.. Betul tak? Tengok Linda AF2, Aril AF7, Shahir AF8.. Mawi AF3 yang dimasukkan semasa Konsert 1 pun juara.. Lagi Hazama AF9, masuk di sekerat jalan dah, pun juara.. Siapa yang akan masuk untuk AF2013? Antara Sani, Iman, Darren, Irmisa, Nona, Suhada dan Azhael, siapa akan masuk kembali? Hehe..

14 comments:

  1. dah agak akan ada.. sb pljr yg tersingkir tu nmpk mcm popular.. xlyn af ni, stkt tgok n baca kat wall fb.. hmm

    astro nak makan duit rakyat malaysia lg melalui afmasuk

    ReplyDelete
  2. kita xda astro nak tengok huhu

    ReplyDelete
  3. hehe saya tak layan dah AF ni,sejak dah menjadi mengarut macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz on off tapi tahu la berita-berita ni..

      Delete
  4. Aik.. Ade plak lg undimasuk ?? Kalo daa kluar tu.. Kluar je laa.. Apee laa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju sangat dengan statement Zara tu..

      Delete
  5. tak layan AF so saya taktau nak cakap apa. hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.