Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 8 November 2013

Ini la gambar budak kecik nak pergi nursery ..



Assalamualaikum.. Sebenarnya gambar ni gambar semalam.. Tak sempat nak pos semalam.. Sekali tengok cara pemakaian Zara ni, macam pakai uniform pulak kan.. Hehe.. Semua pink.. Pandai betul mama dia pilih.. Kalau bagi kat papa nya, sah-sah lebih kepada warna biru.. Tapi bayi perempuan pakai pink, memang nampak sweet.. 

ENTRI SEMALAM : 
Cerita sebalik gambar, klik SINI..

Published with Blogger-droid v2.0.10

21 comments:

  1. Replies
    1. Sebab masih baby kan.. Sebab tu kecik dan comel.. Hehe..

      Delete
  2. zara, nak gigit pipi cket boleh tak???
    :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah.. Harapnya makin hari makin comel.. Hehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Haah.. masuk umur 3 bulan, terus masuk nursery..

      Delete
  5. dah pandai masuk jari dalam mulut...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal kak.. Eraz tak berapa suka sangat..

      Delete
    2. baby memang macam tu suka masuk jari dalam mulut....

      Delete
  6. cute baby ^^ kalo fae ada baby girl nanti fae nak use other color selain pink. kekeke.

    ReplyDelete
  7. makin kuruih nampak along...awatnyaaa...penat ka??hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada.. makin berisi tu.. tak nampak je.. hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.