Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 3 November 2013

Juara Piala Malaysia 2013


Juara Piala Malaysia 2013 | Assalamualaikum w.b.t.. Tahniah kepada pasukan Pahang sebab menjadi juara untuk Piala Malaysia 2013 kali ni.. Walaupun Kelantan tidak dapat mempertahankan kejuaraan Piala Malaysia untuk tahun ini, tahniah juga untuk mereka.. Bukan senang nak jejak kaki ke final kan.. Pasti The Red Warriors pun dah berusaha dengan gigih.. 

Tahniah juga kepada semua penyokong The Red Warriors yang sanggup berhujan, sanggup ke Shah Alam dari Kelantan untuk support pasukan The Red Warriors.. Jangan pernah mengalah, Jangan sekali berserah, Jangan pernah rebah, tahun depan kita cuba lagi!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Tahniah.....! akhirnya Pahang telah memenangi Piala Malaysia....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tapi aku berbangga dengan pasukan Kelantang tahu ni..bukan calang2 pasukan yg dah berjaya ditumpaskan untuk ke final..dan tahniah juga kepada pahang..dan terima kasih sebab bagi koi cuti ari ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Apa apa result, den dapek cuti.. Hehe..

      Delete
  4. tahniah Pahang.. kemarau yang panjang tu.. penantian 21 tahun.. kalah menang adat pertandingan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure orang Pahang terharu akan kemenangan ni..

      Delete
  5. tahniah untuk kedua-dua pasukan sebab berjaya mara ke finals

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kepada Pahang sebab juara..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.