Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 26 November 2013

Apa perasaan korang bila baca entri tu ?

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz nak jemput ramai-ramai pembaca blog ni untuk ke entri Invisible Note yang bertajuk Keguguran Dengan Sengaja.. Mungkin dah ada dikalangan korang dah tengok gambar ni.. Dan juga mungkin ada yang belum tengok lagi kan.. So jom ke entri di bawah ni :


Lepas korang hayati tengok gambar dan baca dialog tu, apa korang rasa? Jom share..

Kredit :

20 comments:

  1. Replies
    1. Sedih kan kalau perkara tu semua orang boleh rasa..

      Delete
  2. Replies
    1. Silakan Hanih.. Nanti komen apa yang dirasa..

      Delete
  3. Sedihnya....mengapa kadang ada manusia yg sanggup mengugurkan kandungannya dengan sengaja...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sungguh tidak sanggup.. Rezeki dari Allah tu..

      Delete
  5. Terima kasih sebab share dengan yg lain. First time tengok gambar tu memang sedih sgt..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.