Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 14 November 2013

Saat-saat Blackout !


Assalamualaikum w.b.t.. Sedia maklum dalam entri Wordless Wednesday #32 : Blackout, kawasan taman rumah Eraz ni blackout hampir sejam lebih.. Lepas jam 8.00 malam, baru la ada semua elektrik.. Gambar di atas tu himpunan keadaan dalam suasana balckout.. Nasib baik Zara tidur je.. Nak elak nyamuk, masukkan Zara dalam kelambu.. Nak elak panas, kasi pasang kipas kecik guna bateri.. Tapi cover la juga dengan kipas guna tangan.. Demi anak kan..

#Nampak tak kartun apa di kipas tu? 

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. gelap....kipas bateri perlu ada kalau black out...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kipas berbateri bersama dengan kipas tangan.. Hehe..

      Delete
  2. kalau ada nyamuk sian anak kalau blackout and we dont prepare kipas batery .
    tapi kdang2 kalau baby ngantok sgt dia tido je ..
    tak hirau pun nymok ke gelap ke ..hehe :)

    ReplyDelete
  3. Sanggup buat apa saje demi anak kan...;-)

    ReplyDelete
  4. nampak lilo & stitch... papa zara memang minat kartun tu kan??? *_^

    ReplyDelete
  5. pengorbanan seorang bapa. ok lah tu. hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.