Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 9 November 2013

Segmen #Listing Your URL blog

Segmen #Listing Your URL blog

Segmen #Listing Your URL blog | Assalamualaikum w.b.t.. Sekarang ni jarang-jarang sempat join segmen.. Tapi hari ni luang masa sikit join satu segmen ni.. At least link-link peserta ni boleh dijadikan untuk blogwalking.. Orait! Kali ni Eraz nak join satu segmen daripada Kotak Gambus.. Sangat simple.. Jadi sesiapa yang berminat untuk join segmen ini, boleh klik banner di atas.. 

40 comments:

  1. dari segmen http://www.nooratikahramli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  2. datang dari segmen yg sama ...akak dah join pun.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  3. datang dari segmen yang sama. Selesai beramah mesra pula nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  4. thank u for visit mine, selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  5. Dari segmen yg sama jg :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  6. Assalamualaikum Eraz :)
    Eda dtg singgah sini kembali..
    Done follow kamu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  7. salam, datang sini nak jerit... Gud Luck
    rasanya kali pertama menyingah kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  8. jalan2 nak ucap selmt bersegment selamat berblogwalking dari segment yang sama jugak..
    http://milkcthawa281.blogspot.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  9. Jalan2 sini. Tq for visiting mine.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  10. Terima kasih mengunjungi akak.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  11. Saya datang membalas kunjungan Eras :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  12. Eraz,Shafiq done follow you,mind to follow shafiq back ? :) #4115

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  13. selamat bersegmen, done follow here

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  14. Thanks sudi singgah Blog Sanati & Good luck ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  15. Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  16. deno datang balas kunjungan eraz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.