Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 4 November 2013

Boleh menang RM 300 !

(Klik untuk besarkan)

Assalamualaikum w.b.t.. Just nak share dengan yang lain bahawa korang boleh menang wang tunai RM 300 melalui twitter Kit Kat.. Korang boleh follow twitter Kit Kat melalui SINI untuk maklumat lanjut.. Kalau baca dalam gambar di atas pun dah boleh tahu caranya.. Tapi lebih detail, kena terus ke twitter Kit Kat la.. Jom!

10 comments:

  1. wah nak follow la macam ni... mana tau untung2 ada rezeki dapat 300 tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Kadang-kadang bukan senang nak dapat benda free kan.. Hehe..

      Delete
  2. waahhh...mcm best je..:d nk follow ni..ahahaa

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Insyaallah.. Belum cuba belum tahu..

      Delete
  4. boleh try tuah manusia sapa yang taw kan..:)

    ReplyDelete
  5. saya tak try..just share iklan dia je..hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.