Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 22 November 2013

Siapa yang suka tengok skrin tv nya jadi macam ni ?


Assalamualaikum w.b.t.. Bila hujan, paparan skrin itu la muncul.. Kadang-kadang, belum sempat hujan, angin pun, dah jadi macam tu.. Kalau dah jadi macam ni, rekod rancangan tv pun tak jadi ni.. Kan.. Bil makin meningkat, tapi perkhidmatan yang ini belum ok ok lagi.. Hehe.. Adios Amigos!!

14 comments:

  1. memang pun, kadang2 tak ada angin tak ada ribut dah jadi macam tu, harga makin meningkat kan eraz...haihhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Sabar je la sebar je la dia Astro tak de persaingan..

      Delete
  2. hihi..astro tok...kompem..hahaha....

    biasalah lah cam tu....syok tengok tv...hujan sikit pun hilang juga....
    Perlu naik taraf lagi nie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Naik taraf perkhidmatan tu lebih perlu diutamakan..

      Delete
  3. mmg sakit aty..harga bertingkek tengkek taw naik kan ajer....service xtahu nak naik taraf...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga bertingkek tengkek? haha,, terbaik...

      Delete
  4. kalau la guna antena biasa tu boleh dapat siaran yang cantik gambarnya,dah lama buang astro

    ReplyDelete
  5. Itu la.. Naik taraf perkhidmatan tu lebih perlu diutamakan..

    ReplyDelete
  6. Dulu slalu jd mcm ni, pastu time nak pasang air cond tu pkrja dia tgur ktinggian antena bendalah ni then ada mcm satu benda dkt antena tu la yg kena tukar bl ckup tmpoh. Since dia ubah benda tu hujan lbt pon dpt juga. Kalau dulu mendung pon dah kluar mesej....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.