Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 21 November 2013

Ada yang mengikut Zara Faleesya pergi Nursery


Assalamualaikum w.b.t.. Tengok siapa yang mengikut Zara pergi Nursery bermula minggu ni..? Hehe.. Tidak lain dan tidak bukan, Pinky dia la.. Mamanya sengaja bawa sekali Pinky ni untuk jadi bahan mainan Zara.. At least takde la Zara bosan bila time dia terjaga dan pengasuhnya sedang uruskan baby lain..


18 comments:

  1. comel haha beg tu tetap kaler pink juga so cute :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Menyelinap masuk untuk ke nursery.. Hehe..

      Delete
  3. comel2..malu ehh pinky

    jemput singgah new url
    http://permatabiru0310.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hahaha..die pun nak kene cek erk

    ReplyDelete
  5. hehehe..ingatkan siapa yang ikut zara tadi..

    ReplyDelete
  6. Menyelinap masuk untuk ke nursery.. Hehe..

    ReplyDelete
  7. So cute.. Jgn jadi rebutan lakk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan.. Sekali jadi rebutan kat Nursery..

      Delete
  8. Zara n Her pinky....
    terbaikkkkkk

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.