Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 11 November 2013

Happy Birthday Adinda ku ..


Assalamualaikum w.b.t.. 11.11.13.. Satu tarikh yang boleh dikatakan cantik tu.. Tapi masa tahun 2011 dulu, memang cantik la.. 11.11.11.. Adinda? Macam zaman dulu dulu je.. Hehe.. Bukan birthday isteri Eraz tapi adik Eraz.. Hari ni birthday dia, Dilah.. Jadi Eraz doakan semoga di panjang kan umur dan di murahkan rezeki serta dapat baby yang super duper comel tak lama lagi.. Hehe..

Dalam pada itu, esok juga birthday adik ipar Eraz.. So, kira wish terus la Cik Ngoh.. Tak de masalah kan.. Hehe.. Happy Birthdayyyyyyyyy.. Haha.. Nanti belanja Abe kek deh.. Zara Faleesya nak jugak.. 

Hadiah korang? Errrmmmmmmm...

6 comments:

  1. birthday adik....akak fikir awek tadi...Happy Birthday buat adik...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir buat adik bro eraz..semoga die panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.