Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 7 November 2013

Zara Faleesya dengan gaunnya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ini 'kerja' mamanya.. Kecik-kecik dah dipakaikan gaun.. Tapi cute juga budak kecik dipakaikan gaun.. Sekarang ni semua dah advance.. Macam-macam jenis pakaian ada untuk dipakaikan.. Kalau perempuan, gaya perempuan.. Kalau lelaki, dengan gaya lelakinya.. Kalau cute, bernampaklah cute.. Hehe..

#Gambar ni Eraz snap masa Zara yang makin tembam duk happy kan diri di majlis pertunangan cik Ngah nya.. 

Published with Blogger-droid v2.0.10

26 comments:

  1. Wahhh... bergaya betul zara ni...

    ReplyDelete
  2. wah hepi zara bila dipakaikan gaun...comel...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hehe.. Terima kasih bagi pihak Zara..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih Zara.. Eh! Zara juga ni.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Nampak happy kan.. Tapi memang Zara tengah happy tu..

      Delete
  6. mcm comel je macam cantik je... memang comel memang cantik.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Terima kasih kak.. Zara dah mula kumpul gaun.. :)

      Delete
  8. suka bunga kembang merah tu....hihi

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.