Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 7 November 2013

Love You Mr Arrogant Episode 26, Akhir

Love You Mr Arrogant Episode Akhir


Love You Mr Arrogant Episode 26, Akhir | Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni merupakan episod akhir untuk drama Love You Mr Arrogant.. Penamat episod 25 semalam, Zaara telah diculik oleh sekumpulan lelaki? Korang rasa angkara siapa? Sheery? Atau Faisal? Siapa Faisal? Ex-officemate Zaara dulu.. Faisal nampak mahu membalas dendam ke atas Zaara sebab tolak cinta dia.. Psiko tu.. Hehe.. Apa-apa pun, tunggu penyudahnya petang ni.. Samada happy ending atau sebaliknya, tak tahu la.. Siapa yang dah baca novel Love You Mr Arrogant, sure dah tahu la.. Adios Amigos..

10 comments:

  1. hehe... saya da tgk td.. ending ok la... happy ending... igt ade yg mati sebab ade babak menembak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Nasib baik bukan Zara atau Irham yang tertembak..

      Delete
    2. Perkara biasa dalam drama kan.. :)

      Delete
  2. Ending yang menarik....suka sherry kena tangkap tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengajaran buat orang-orang macam Sherry..

      Delete
  3. Replies
    1. Tamat sudah episod akhir Love You Mr Arrogant..

      Delete
  4. Ala.. sempat tengok ujung2 jer semalam.. sampai rumah lewat.. huhuhu...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.