Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 7 November 2013

Siapa yang sudi beri link blog ..


Assalamualaikum w.b.t.. Petang ni rasa nak blogwalking ke serata alam.. Tapi tak de senarai.. Dah lama tak join segmen secara banyak-banyak.. Jadi, ada siapa-siapa sudi berikan link blog? Tinggalkan kat komen entri ni.. Insyaallah kejap-kejap lagi Eraz akan merayau ke link-link yang ditinggalkan..

UPDATED : 6:31 PM
Eraz sempat blogwalking dua blog terawal tadi masa kat office.. Malam ni Eraz sambung lagi.. Kesibukan sikit di office.. Siapa-siapa belum letak link, dipersilakan.. Yang mana Eraz dah terjah, Eraz akan reply komen link di entri ni.. :)

UPDATED : 10:34 PM
Alhamdulillah sehingga jam ini, Eraz sempat terjah 9 blog yang terawal.. Eraz ambil masa untuk lepak di situ.. Baca entri-entri yang menarik.. Untuk maklumat lanjut untuk tentang hasil apa yang Eraz dapat dari blogwalking, boleh tengok apa yang Eraz reply di komen entri ini.. Sambung esok pulak k kawan-kawan..

UPDATED : 08 November 2013 - 12:56 PM
Alhamdulillah.. Selesai terjah 16 blog sehingga saat ini.. Itu semua mencelah sambil buat kerja.. Hehe.. Jumpa sesuatu yang baru dan menarik untuk dibaca.. Eraz dah share dengan komen-komen di bawah.. Yang lain-lain tu, sabar ya.. Slow-slow Eraz terjah.. :) Jom pergi solat Jumaat..

UPDATED : 10 November 2013 - 2:21 PM
Alhamdulillah.. Dalam pada Eraz sedang menyiapkan assignment, sempat juga Eraz melunaskan janji.. Sekarang ni tinggal 7 lagi blog yang masih belum diterjah.. Maksudnya sudah 29 blog telah berjaya Eraz terjah!

UPDATED : 18 November 2013 - 8:30 AM
Alhamdulillah.. Akhirnya semua telah selesai Eraz terjah dan komen.. Selain tinggalkan jejak kat blog berkenaan, Eraz juga komen apa yang Eraz jumpa kat blog berkenaan.. Ala-ala review la.. Korang dah baca belum? Hehe..

86 comments:

  1. salam eraz,,jemput singgah di teratak blog pink saya ye
    www.kisahsidairy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Eraz dah terjah dan merayau-rayau di blog sana.. Masa memang cepat berjalan kan.. Dan, harap-harap gastrik tu tak datang k.. :)

      Delete
  2. Feel free to BW at my simple blog :
    http://thisni3zahata.blogspot.com/

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Eraz dah sampai sana.. Memang macam-macam cerita.. BTW, Eraz doakan semoga Qaisara cepat sembuh..

      Delete
    2. Thx sbb visit my simple blog..huhu

      Delete
    3. Ok dah tu blog..Banyak story..

      Delete
  3. jom pekena cendoi kat http://rusukiri.blogspot.com (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Eraz dah pekena cendoi kat sana.. Dan juga dapat tahu popia tu orang panggil simpul kasih.. Hehe.. Haaa.. Ada tips menarik tentang pemilihan taska kat sana..

      Delete
    2. terima kasih Eraz sebab sudi terjah entri2 kenit. By the way, simpul kasih tu memang sodappp! makan sebungkus nak lagi dan lagi hihihi..(^_^)

      Delete
    3. Same-same.. Itu la.. Simpul kasih memang sedap.. Sebungkus tu, sekejap je boleh habis.. Hehe..

      Delete
  4. jgn lupa singgah blog cik nor : http://norminieza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Hai Cik Nor.. Cik Nor kembali selepas beberapa hari menyepi.. Balik kampung ya.. Nak tahu macamana Cik Nor dapat beli baju biru cantik dengan harga RM 5.00 je? Haaa... Kena terjah blog Cik Nor sekarang!! :)

      Delete
  5. nak bg link gak laa... www.marqiscareno.blogspot.com...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Eraz dah terjah entri-entri Coretan dari seorang Abah tu.. Serius entri pertama sekali yang Eraz baca tentang anaknya, Akif.. Dah pandai bodek nak susu ya.. Hehe.. Yang lagi satu banyak Eraz jumpa pasal 3D Puzzle.. Banyak juga koleksi abah Akif ni.. Nak tengok macamana 3D Puzzle? Boleh ke blog Coretan dari seorang Abah.. Adios Amigos..

      Delete
  6. http://itisstories.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah, terima kasih Athirah sebab dalam pada Eraz terjah entri-entri tu, dua entri iaitu Kisah ketika Isra' dan Mi'raj serta hidup ini ibarat roda, memang menarik perhatian.. Dalam pada membaca entri-entri macam tu, kita diiringi lagu yang seakan seiring dengan mood entri tu.. Nice sharing dik..

      Delete
  7. singgah sini gak bro
    http://alamslegacy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Entri pertama yang Eraz terjah di blog bro Salam ni ialah Tips Berdepan Lelaki Pemalu.. Kenapa? Sebab Eraz ni memang pemalu orangnya.. Hehe.. Kedua ialah Eraz sempat membaca perkembangan terkini tentang Adik Ashraf Ikhwan.. Siapa Adik Ashraf Ikhwan ni? Jom terjah entri bro Salam Yahya..

      Delete
    2. thanks bro sudi singgah my blog......have a nice day

      Delete
  8. sudi2 singah blog saya
    http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Eraz selamat menerjah entri-entri di blog Asha.. Pertama sekali yang Eraz boleh beritahu, Asha memang sangat supportive sebab join banyak segmen dan GA anjuran blogger-blogger lain.. Selain tu, lepas ke blog Asha, terus teringat tentang satu kemalangan yang berlaku dulu.. Ingat lagi Tragedi Oktober, 31.10.2011, Keretapi Sabah Berlanggar Dengan Lori Minyak Shell? Haaaa.. Kalau nak dengar cerita dari saksi kejadian, sila la ke blog Asha.. Terjah!!

      Delete
  9. jom eraz singgah blog saya!:) http://www.aimisyahirah.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Pertama sekali Eraz baru tahu yang Cik Misya baru kahwin.. Jadi Selamat Pengantin Baru kepada Cik Misya dan suami.. Semoga hubungan itu kekal hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak-anak yang soleh.. Amin..
      Selain tu, ada entri pasal masakan di muara sungai duyung.. Serius bila tengok gambar ketam dan udang tu, memang teringin nak makan.. Fuh! :)

      Delete
  10. Wah papa zara nak berblogwalking http://ynarazali.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..


      Alhamdulillah.. Selamat menerjah blog Yna pagi ni.. Pagi-pagi dah baca entri pasal Island Steambot dan Tempoyak Ikan Patin.. Peh! Nasib baik dah breakfast.. Yna juga berkongsi pengalaman sendiri tentang kejutan budaya.. Mungkin korang boleh baca.. Terjah! Haaaa.. Yna juga seorang yang rajin join segmen.. Nak join segmen terbaru, boleh ke blog dia..

      Delete
  11. heheh..
    nk ajak jugak ler..
    bukan snang nk terima tetamu camni:)

    http://citershark.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Baru lepas merayau di blog Shark.. Entri paling menarik bila dapat tahu tentang kisah Pakcik Abdul Majid yang menunaikan nazarnya sempena Piala Malaysia yang lepas.. Pakcik Abdul Majid akan berjalan kaki dari Kuantan Ke Shah Alam.. Sekarang ni beliau masih lagi menunaikan janjinya itu.. Sangat gigih.. Kedua, entri ni telah menimbulkan rasa kesian.. Kisah penjualan seekor kucing.. Susah nak kata sebab kalau Eraz sendiri, tak sanggup nak jual beli kucing..

      Delete
  12. Assalammualaikum...eraz,

    mselim3 ziarah sini tgk kekawan...

    http://mselim3.blogspot.com

    mselim3

    pls: x kan kenal mselim3 hehehe...jom link exchange....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Sempat terjah blog saudara mselim pagi ni.. Eraz dah pernah ke blog mselin sebelum ni.. Pernah juga buat satu entri yang dikreditkan ke blog mselim.. Banyak entri yang berguna untuk kita baca.. Jadi memang tak rugi kalau sesiapa ke blog mselim.. Entri terbaru beliau yang menarik ialah 2 Mata Yang Tidak Disentuh Api Neraka.. Mata siapa yang tidak akan disentuh api neraka? Korang kenalah baca di blog mselim.. Terjah!

      Delete
    2. Terima kasih eraz bebanyak sudi baca entry mselim3...

      mselim3

      Delete
    3. No problem.. Selalu jadi silent reader.. :)

      Delete
  13. Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Baru lepas terjah blog Ayu tadi.. Banyak jumpa entri-entri tutorial contohnya nak buat Bunga Crepe dan juga makanan seperti menu untuk Apam Nasi yang sangat mudah dibuat.. Blog Ayu lebih kepada blog personal kan..

      Delete
  14. http://makwepakwekintan.blogspot.com/
    (n____n)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Sempat terbang ke sana untuk rakan blogger Makwe Kintan ni.. Salah satu entri yang menarik Eraz untuk baca ialah entri tentang Uji Kehamilan Dengan Clorox.. Haaaaa.. First time dengar ni.. Sejauh mana kebenaran? Korang kena la pergi baca.. Menarik.. Gambar-gambar pun ada.. Hehe.. Satu lagi, korang boleh tengok 31 Gambar Lukisan Hebat Seakan Hidup.. Memang real!

      Delete
  15. mr. eraz fadli.... dh tahu kan link saya? sudi2 terjah ya..kuang3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya lah.. Nanti saya terjah boleh awak ya.. Apa entri terbaru ni? :)

      Delete
  16. Assalamualaikum Eraz..

    Meh.. datang terjah blok akak.. :D

    acikidah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Sebelum ke masjid untuk Solat Jumaat, sempat terjah blog Acik Idah.. Rupanya Acik Idah blogger baru.. Akhir Oktober baru ni, baru genap 3 bulan usia blognya.. Acik baru kembali lepas 5 Hari Menghilang.. Bercuti sakan ya? Dia ada berkongsi ke mana dia pergi.. Menarik.. Nak tahu mana, jom terjah sana..

      Delete
  17. sudi sangat nak tinggalkan link..
    jemput singgah :)

    juliajamaludin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Assalamualaikum Julia.. Eraz baru lepas terjah blog Julia tadi.. Sebelum ni pun dah pernah.. Blog Julia pernah direview oleh Eraz sebelum ni.. Sebab biasa ke sana.. Entri-entri terbaru Julia lebih kepada personal yang mungkin boleh menjadi bahan bacaan korang.. Haaaa.. Julia baru menang satu GiveAway kan? Betul tak? Tahniah..

      Delete
  18. husna juga!! =)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah dah selamat sampai ke blog Husna Zahidi untuk kali ni.. Kat siti Eraz jumpa tutorial untuk word verification.. Seriusnya Eraz pun tak suka dengan blog yang ada word verification ni.. Ambil masa untuk komen.. Dalam banyak-banyak entri, Eraz paling tertarik dengan gambar di entri Wordless Wednesday #29.. Nak tahu gambar ape.. Terjah!

      Delete
  19. banyak juga link yang ditinggalkan di sini...saya juga mau ikutan.
    http://askep-net.blogspot.com
    Alexanya sangat menarik bisa diangka 80 ribu itu ...semoga berjaya pada sahabat-sahabat blogger malaysia semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Jika ditengok, link http://askep-net.blogspot.com dimiliki oleh pemilik Blog Keperawatan.. Blog ini daripada Indonesia.. Kalau sesiapa yang telah atau pernah ke Blog Perawan, sure akan tahu dengan tepat tentang pengisian blog berkenaan.. Blog ini berkisar tentang kesihatan.. Wanita hamil, bersalin, jantung dan lain-lain, boleh la ke blog berkenaan.. Tapi blog berkenaan dalam bahasa Indonesia la..

      Delete
  20. http://arolpunyeblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Baru lepas menerjah blog yang dimiliki orang seorang pencinta kucing yang baru menjadi mahasiswa di sebuah U dan dengar-dengar kena homesick tahap kronik.. Cool k bro.. Perkara biasa la tu.. Nak tahu apa yang terjadi dalam dua minggu pertama Arol di U? Haaa.. Kena terjah entri dia.. Layan!

      Delete
  21. jemput blogwalk ke blog saya ^^ http://dumbtwit.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Dalam pada Eraz menerjah entri-entri AmyZana, Eraz tertarik dengan entri-entri yang dihasilkan.. Boleh kata semua entri Amy memaparkan pendapat dia yang sebenar.. Bukan satu dua perenggan, tapi banyak juga.. Itu membuktikan Amy memang mempunyai banyak idea semasa menulis.. Jom baca apa pendapat Amy tentang Social Networks, tentang apa bestnya instagram dan tentang perempuan dan fashion sangat tidak boleh dipisahkan..

      Delete
  22. Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Selesai menunaikan janji untuk terjah blog Farhana.. Entri pertama yang menarik perhatian Eraz bila Hana mengutarakan isu CGPA.. Pelajar terbaik dengan 4.00 dengan Pelajar yang mendapat CGPA lagi rendah.. Korang boleh baca entri berkenaan di blog Hana.. Pada pendapat Eraz, kadang-kadang pelajar terbaik yang mendapat 4.00 tak sehebat pelajar yang mendapat 3.00.. Kerana apa? Mungkin mereka gagal dalam personaliti, teamwork, cara bercakap, pengalaman dan lain-lain.. Tak heran kalau ada company yang lebih nak mengambil calon kerja dari calon-calon yang mendapat CGPA 3.00 berbanding dengan 4.00.. Tapi lain orang lain pendapat la kan.. :)

      Delete
  23. jom singgah sini eraz http://www.misterzarif.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Berjaya menerjah entri-entri di blog Incik Zarif ni.. Entri pertama mengingatkan entri-entri Eraz sebelum ini.. Jadi memang setuju sangat.. Hehe.. Lepas terjah satu persatu entri, Eraz melekat di entri Hati-hati Semasa Bermain Dengan Anak.. Itu satu entri yang bagus untuk dibaca sebab mungkin ada yang terlepas info pasal tu kan.. So kalau berminat nak baca, terjah!! :)

      Delete
  24. http://nukilanummiabi.blogspot.com/
    Tq eraz..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Baru lepas terjah blog UmmiAbi.. Yang pasti, dalam pada Eraz pergi satu per satu entrinya, banyak kisah Wafa Sofea & Wafa Izzara diceritakan.. Dan yang menarik perhatian juga ialah gambar untuk entri WW#25~What is happiness?~~.. Terbaik!

      Delete
  25. http://cikfafasweet98.blogspot.com/
    Tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Dah pergi menerjah blog Fafa.. Blog personal.. Macam Eraz juga.. 3 entri pertama (entri terbaru), Fafa join segmen dan anjur satu segmen.. So kalau nak support segmen anjuran Fafa, boleh terus ke blog dia... Entri ke-4, Fafa ada meminta padangan tentang blognya.. Eraz ada beri satu cadangan.. Mungkin boleh digunapakai.. :)

      Delete
  26. http://nuradilla12.blogspot.com/
    assalamualaikum,,sehat ?? insyallah kita sama2 brada dlm keadaan sehat sjahtera,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Selamat merayau di blog Adilla.. Blog Adilla pun boleh dikategorikan blog personal.. Dalam pada duk baca dan komen, Eraz terjumpa satu entri yang ditulis pada bulan Mac yang lepas iaitu entri Bila Telefon Jatuh Dalam Air.. Ada tips di situ.. Link? Amik ni >> http://nuradilla12.blogspot.com/2013/03/bila-telefon-jatuh-dalam-air.html

      Delete
  27. Jom singgah! :D www.ainamansor.com Thankss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Dah selamat lepak kat sana.. Dalam pada entri-entri personal daripada Aina, Eraz tertarik dengan entri percutian di Mengkuang Dam, Kedah.. Gambar last sekali tu, cantik.. :)

      Delete
  28. Nak letak juga... tak kira....
    www.mialiana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alahai Kak Mia, blog Kak Mia, Eraz selalu ke sana.. Tak kira apa jenis entri, memang Eraz baca.. Betul tak betul tak? Hehe.. Terima kasih kak Mia sebab jadikan Eraz sebagai protege sebelum ni.. Hargai sangat-sangat..

      Delete
  29. sibuk nampaknya eraz, tapi akak letak jugaklah link, sebab susah nak nampak eraz ni kat blog akak. hihi

    http://memetlenggeng.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Dalam kesibukan menyiapkan assignment, sempat Eraz menerjah blog ni.. Entri pertama yang Eraz baca, memang berjaya menarik Eraz dengan kata-kata dalam entri tu.. Bila dah suka, mula la komen pun panjang-panjang kan kat situ.. Isunya tentang 'orang hebat'.. Kedua yang Eraz suka baca ialah tentang Drama dan filem tempatan sekarang.. Tak tahu nak kata apa sekarang.. Contoh paling dekat, KL Gangster 2.. Errmmmmm..

      Delete
  30. Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah dah sampai ke blog Zulaiha.. Errmmm.. Jujurnya ini pertama kali Eraz ke blog Zulaiha.. Entri terbaru tu, Eraz sudah disajikan dengan ayat-ayat ciptaan Zulaiha sendiri.. Mungkin tentang kisah hidup.. Juga dengan entri ke-2, ke-3 juga.. Zulaiha memang suka menulis dengan ayat yang tersirat.. Apa-apa pun, Eraz nak wish, semoga semuanya baik-baik ok..Wassalam..

      Delete
  31. Hi.. feel free to blogwalking my blog:

    http://nikakihijau.blogspot.com

    I hope you enjoy all my post! Thank you...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Eraz nak sambung semula terjah mana-mana blogger yang letakkan link mereka di sini.. Apa-apa pun blog Farid memang ringan.. Senang nak ke situ ke sini.. Blog personal dan yang penting, bila korang ke blog Farid, korang akan jumpa entri tentang review The New HTC One dan Cara-cara membaiki selipar yang rosak.. Haha..

      Delete
  32. nak menyemak jugak :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah dapat terjah blog Nurul Faiz sekejap tadi.. Entri yang menarik untuk di baca ialah Khasiat Buah Betik Untuk Ibu Hamil.. So kepada yang sedang hamil dan belum mendapat inffo tentang itu, boleh terjah blog Nurul Faiz.. Selain tu korang akan disajikan dengan cerita anaknya yang bernama Faqih Hakim.. :)

      Delete
  33. last sekali nak letak link jugak from Melaka ...negeriku sayang, negeri hijau....follow tagline cikgu sekolah......hihi
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Eraz selalu terjah blog Kak Sukma.. Yang pasti, banyak info tentang TENTERA di blog Kak Sukma.. Tak percaya.. Cuba search apa-apa tentang TENTERA. Hehe.. Antara entri terbaru yang menarik di blog Kak Sukma ialah tentang hadiah untuk pelajar-pelajar yang berjaya dalam UPSR dari ibu bapa.. Perbandingkan dengan dahulu dan sekarang.. Korang pun dah boleh agak kan.. Dan juga kata-kata dari UAI tu.. Harap-harap semua memahami maksudnya.. Menarik!

      Delete
    2. thanks Eraz...keep in touching...

      Delete
  34. boleh letak jugak ke skrg?nak cuba nasib..
    http://coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Kak Kathy, salah seorang pengomen tegar blog Eraz.. Eraz dah pernah pergi ke blog Kak Kathy.. Blog Kak Kathy lebih kepada blog personal.. Banyak Kak Kathy berkongsi tentang kisahnya, tentang anaknya yang mungkin boleh menjadi contoh kepada kita.. Antara entri menarik yang korang boleh terjah ialah HATI SEORANG IBU.. Terjah!!!

      Delete
  35. Jenguk2 lah sini http://budakbertudung.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah dapat juga terjah blog Biela tadi.. Sempat terjah entri-entri terbaru beliau.. Blog Biela merupakan blog personal.. Jadi jika korang terjah blog beliau, korang akan jumpa cerita-cerita yang dikongsikan tentang hidupnya dan yang terbaru kisahnya di UiTM Dungun.. Jom terjah!!

      Delete
  36. ne link blog fae hehe

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Fae salah seorang yang suka ke blog Eraz.. Seorang blogger yang support each other.. Kalau ke blog Fae, sure akan jumpa segmen-segmen yang di join.. Salah satu entri yang menarik untuk di baca ialah ciri-ciri pasangan idaman.. Haaaa.. Sape nak berkenalan dengan Fae, sila terjah!!!

      Delete
  37. http://izzahohcliche.blogspot.com/

    Insyaallah , boleh slow2 bukak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Eraz sempat terjah blog Izzah.. Seriusnya memang cute giler blog dia.. Dari segi warna, jenis font, saiz font dan lain-lain.. Memang sesuai dengan blogger perempuan.. Korang dah terjah.. Kalau boleh, silakan.. Satu lagi, kalau sape-sape nak tukar background baru, boleh tengok kat sana..

      Delete
  38. Alhamdulillah.. Terima kasih kepada semua yang meletakkan link di entri ni.. Eraz janji Eraz akan terjah semua blog di atas.. Sebab dah banyak, so stop dulu untuk letak link k.. Risau tak terterjah nanti.. Lepas terjah, Eraz akan reply komen di sini apa yang Eraz jumpa di blog korang.. :)

    ReplyDelete
  39. saya punya blog http://tunggujap.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab tinggalkan link..

      Alhamdulillah.. Berjaya menerjah ke blog Umairah.. Pertama kali ke sana.. Kepada peminat kepada novel tulisan Ramlee Awang Murshid, boleh ke sana sebab ada satu entri mengumpulkan nama-nama novel Ramlee Awang Murshid tu.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.