Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 1 November 2013

Pageview blog ERAZ FADLI


Assalamualaikum w.b.t.. Dalam pada semak trafik blog untuk hari ni, semalam dan sebelumnya, terpandang pageview blog Eraz pada 29 Oktober 2013 yang lepas.. Waaaa.. Tak sangka juga sampai 6K pada hari tu.. Salah satu di antara yang tertinggi tu.. Hari tu Eraz sangat sibuk dengan program Learning Is Fun.. Malam tu memang tak sempat nak tengok traffik ni sebab kepenatan..

Terima kasih kepada sesiapa yang singgah ke blog Eraz ni..

#Salah satu penangan SEO.. 

39 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  2. tahniah eraz..ramai kawan-kawan yang bertandang di blog nie kan...alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  3. fuyooo.. tahniah3... moga lepas nie cecah 10k pulak.. hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  4. tahniah....SEO yang bagus......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  7. Assalammualaikum...eraz,

    tahniah eraz.. moga sukses selalu.. keyword apa yg masuk sampai traffik tinggi...

    mselim3

    pls: keyword i love u mrs.arrogant ker... teka aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  9. hebat bro eraz ni. bagi la petua skit. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  10. hebat.....harap singgah juga blog kawan-kawan...Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  11. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  12. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  13. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  14. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  15. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  16. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  17. wowwww fae nak reach 200 uv pun payah2 . apa lagi nak reach 6k hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  18. gulps! pagevies bertingkek-tingkek...togamam den melihat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  19. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  20. Terima kasih kepada semua yang support blog Eraz..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.