Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 3 November 2013

Putu Piring vs Putu Mayam pun jadi Drama ..

Drama Putu Piring vs Putu Mayam | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa tengok drama Putu Piring vs Putu Mayam di TV3 malam ni? Kalau ikut iklan, drama ni sempena Happy Deepavali hari ni.. Eraz tak sure jalan cerita nya macam mana sebab baru on TV3 lepas pukul 11 lebih.. Yang pasti, drama Putu Piring vs Putu Mayam ni kategori drama lawak.. Pelakon pun dah Jihan.. Hehe..

Putu Piring vs Putu Mayam.. Dua-dua makanan tu memang sedap! Tapi tengok pada pembuatnya la.. Kadang-kadang ada pembuatnya kurangkan itu ini, so kurang la sedap.. Putu Piring tu rasanya kalau di Kelantan, kami panggil Putu Halba.. Betul tak bagi sape-sape orang Kelantan tak sini?

Putu Mayam

Putu Piring

#Sedap pulak tengok kedua-dua makanan tu..

10 comments:

  1. dah lama tak makan putu mayam.. last makan pon time budak2 dulu.. sebab tak berapa terima dek tekak..hehehe..

    ReplyDelete
  2. 2,2 sya suka..tambah letak gula byk2..hujan2 mkn mmg hebat sgt..huu

    ReplyDelete
  3. saya suka makan putu mayam makan dengan kuah lemak cili api..sedap.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time dengan orang makan dengan kuah lemak cili api ni..

      Delete
  4. dua-dua akak tak berapa suka....tak boleh nak berapa masuk tekak nie....apa yang sedap? ...tapi ada orang suka sangat putu ni ekkkk...?

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.