Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 28 November 2013

Mengidam Ayam Eddlee ..

Ayam Eddlee

Ayam Eddlee | Assalamualaikum w.b.t.. Gambar ni sebenarnya Eraz snap pada satu malam tu.. Kisahnya malam tu terasa dan teringin nak makan Ayam Eddlee.. Malam sebelum tu lagi sebenarnya.. Tapi malas nak keluar bila dah malam.. Cuma malam tu, memang nak juga makan ayam Eddlee ni.. So keluarlah beli juga at least tiga ketul.. Share dengan wife.. Tapi malangnya sebab tak makan terus, bangun pada paginya dah dikelilingi oleh semut.. Terus frust..

#Dalam masa yang sama dah jadi membazir.. Errmmmmm.. Pengajaran untuk diri sendiri supaya berpada membeli makanan.. Nasfsu makan memang kena kawal..

Published with Blogger-droid v2.0.10

22 comments:

  1. tu lagu mana..sedap dak ayam tu..kalau sedap mai skit...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap la bro.. Meh sini pergi makan kat kedai terus.. :)

      Delete
  2. hohoho... aku baru je lepas sambar 2 ketol ayam edlee ni haa.. baru je tadi... hehehe

    ReplyDelete
  3. Sedap ke ayam ni? Tak pernah dengar pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap.. Boleh la lawan produk yang popular tu..

      Delete
  4. xponah dongar jgk..ayam goreng kah?

    ReplyDelete
  5. pelik benar nama ayam nih ehh..

    ReplyDelete
  6. Wah.Bestnyaa dah lama tak makan ayam edlee ^^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam ni kena pergi beli ni.. Hehe..

      Delete
  7. Assalamualaikum...sedap ker ayam tu...saya pn xpena lagi rasa...xtau ada ker jual kt Sandakan,Sabah...sb mcm xpena nmpak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Tak sure kat Sabah ada ke tak..

      Delete
  8. Waalaikummussalam.. Tak semua tempat kor jual..

    ReplyDelete
  9. rezeki lah nampak gayanya..huhuhu..

    ayam eddlee?? tak pernah dengar pon..

    ReplyDelete
  10. sedap ayam nih!! prefer beli ayam eddlee dr KFC.. .. :)

    ReplyDelete
  11. oh, first time dengar... apsal takde pic ayam ni yang diluar bungkusan? ada rupa mcm ayam kepsi ka?

    p/s: datang dari blog zamani, dia pun tak letak pic ayam nih di luar bungkusan, musyikil2... heheh ^^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.