Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 6 November 2013

Candy Buffet


Candy Buffet | Assalamualaikum w.b.t.. Masa majlis pertunangan adik ipar hari tu, seorang lagi adik ipar Eraz ada tempah satu ruang untuk Candy Buffet.. Memang menarik la tengok bila dah siap setting semua bahan-bahannya.. Yang paling best, yang coklat ala-ala air terjun tu.. Celup pula dengan Marshmallow.. Marvellous.. Tak de benda lain dah di terkam, ramai yang pergi kat coklat ala-ala air terjun tu..

#Berangan nak letak satu sudut Candy Buffet ni masa majlis akikah Zara Faleesya nanti..

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

  1. sapa yang tak terkam coklat fountain tu memang rugi laa.. T_T

    ReplyDelete
  2. Skrg ni dah jd trend org buat candy buffet ni...

    ReplyDelete
  3. sedap tu kalau celup dengan anggur

    ReplyDelete
  4. pernah tgk jugak ....sedap coklat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Memang sedap.. Lupa nak tanya jenama..

      Delete
  5. :) Hai Assalamualaikum. Kami ada menyediakan perkhidmatan coklat fauntain. Jika berminat boleh boleh terus email/whatsapp/wechat kami twentythirteencrew@gmail.com 0136988987/0127367161

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.