Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 24 November 2013

Hari Bersama Zara Faleesya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni sekali lagi menjadi baby sitter kepada Zara.. Biasa la kalau time cuti.. Sehari je cuti.. Dah beberapa minggu ni, memang kerja 6 hari seminggu.. Ikutkan hati dan badan, memang nak memberontak, tapi nak buat camne kan.. Kerja makan gaji.. Redah saje la..

So hari ni Eraz bawa Zara balik rumah nenek dan atuknya di Machang.. Kami berdua sebab mamanya kerja.. Mamanya cuti Jumaat Sabtu.. Eraz kerja.. Alhamdulillah, setakat ini, Zara memang memahami yang kami mempunyai perjalanan yang jauh dari KB ke Machang.. Dan dia steady je kat dalam car seat tu.. Yang tidur tu ok la.. Kalau dia jaga pun, tak menangis.. Kecuali nak susu la kan..

Nota kaki : Baby sitter dan student.. Aiyoooo...

8 comments:

  1. best bila tengok dah kawin dan masih belajar :) amal singgah sini.. datang singgah blog amal :) ---> cikamal.com

    ReplyDelete
  2. hehehehhe...papa yang penyayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Memang nak jadi papa yang penyayang..

      Delete
  3. Replies
    1. Haah Kak.. Makin hari makin lebat dah ni..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.