Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 26 August 2013

Subway Surf : New High Score #2


Subway Surf : New High Score #2 | Assalamualaikum w.b.t.. Ingat sebelum ni Eraz pernah buat entri pasal Subway Surf : New High Score? Masa ber'high score'kan 432,420.. Tapi sekarang dah mencapai 785,220.. Betapa gigihnya bermain.. Haha..

#Game masa dirumah lepas solat Isyak.. Zara tak meragam, boleh la layan.. Hehe..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

  1. Replies
    1. Hehe.. Malam ni tak sempat main lagi..

      Delete
  2. kalau da start main ni, x boleh nk stop.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Tapi time sibuk or penat, memang lupa jgk.. cth nye malam ni.. :)

      Delete
  3. kalau dah start game nie mesti tak nak stop, nasib baik akak dah stop semua game....tak terlayan rasanya.......hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun layan satu game ni je.. ;)

      Delete
  4. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Nanti Eraz singgah.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.