Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 4 September 2013

Selesai perjumpaan blogger !

Assalmualaikum w.b.t.. Akhirnya dapat juga bertemu dengan dua blogger ni.. Banyak juga la yang dibincangkan.. Gambar dan siapa? Nanti Eraz update dalam satu entri.. Tapi sure ada yang tak tahu melalui FB atau blog mereka.. Sekarang on the way balik ke hotel.. Mau rehat sebab esok full day ada kursus lagi.. Jumaat pagi balik!!!!

#Sempat bervideo call dengan mama dan baby Zara tadi..

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. wow.... hihihi... take care...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ramai dah tahu.. tapi Eraz tak sempat nak buat entri tu lagi.. tapi akan datang juga..

      Delete
  2. untungnya dapat jumpa kak mia kan..hihi...
    tadi terbaca kat blog kak mia

    ReplyDelete
  3. wah best2.. bincang nak buat giveaway ke?


    Entri Terbaru Update : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 6

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum masuk dalam perancangan lagi.. :)

      Delete
  4. best dapat discuss dengan 2 org blogger tu....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time jumpa, banyak la benda yang diborakkan..

      Delete
  5. saya tau siapa...saya tau siapa... ^_^...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba teka, cuba teka.. Hehe.. Nice to meet you..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.