Wednesday, 2 July 2014

Gelagat Zara dalam kereta Mama !


Assalamualaikum w.b.t.. Gambar di atas tu hasil nukilan dan kreatif Mama Zara Faleesya.. Semua gambar tu di snap dalam kereta semasa on the way hantar Zara ke nursery.. Dah macam-macam gelagat dia sekarang.. Dah besar la katakan.. Rasa macam baru je beberapa bulan.. Tapi sebenarnya dah nak masuk setahun umurnya.. Nasib baik la Zara masih dalam nak duduk dalam car seat tu.. Kalau tak, susah la sikit.. Alhamdulillah, tak banyak ragam dia.. Bagus je.. Alhamdulillah..

17 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.