Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 2 July 2014

Gelagat Zara dalam kereta Mama !


Assalamualaikum w.b.t.. Gambar di atas tu hasil nukilan dan kreatif Mama Zara Faleesya.. Semua gambar tu di snap dalam kereta semasa on the way hantar Zara ke nursery.. Dah macam-macam gelagat dia sekarang.. Dah besar la katakan.. Rasa macam baru je beberapa bulan.. Tapi sebenarnya dah nak masuk setahun umurnya.. Nasib baik la Zara masih dalam nak duduk dalam car seat tu.. Kalau tak, susah la sikit.. Alhamdulillah, tak banyak ragam dia.. Bagus je.. Alhamdulillah..

17 comments:

  1. Hilang penat tgk gelagat anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak, hilang penat bila bersama dia..

      Delete
  2. singgah lagi kemari, salam. selamat menunaikan ibadah puasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab singgah sini..

      Delete
  3. comelnya zara..good girl ^_^

    ReplyDelete
  4. Kemain Zara tuntut fon kat mama dia. Mama dia pun. Layannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nak juga main sesuatu masa tu..

      Delete
  5. Comella dia ..geram tgk ..makin membesar makin banyak la ragamnya ...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.