Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 1 July 2014

BMLW5103 - Business Law


Assalamualaikum w.b.t.. Ini subjek kedua Eraz untuk Semester 3 MBA OUM ni.. BMLW5103 - Business Law.. Bunyi law tu dah seram sebenarnya sebab dah tahu mesti banyak benda kena hafal kan.. Sebelum Eraz nak pulun buat assignment Business Law semester Mei 2014 ni, memang kena baca buku sepenuhnya sebab bahannya banyak dalam buku ini.. Untuk extra, kena la cari lagi kan.. Bab hafal menghafal ni, memang kena gigih la.. Masa pun kena banyak.. Tambah-tambah belajar sebagai online learner kan.. Good Luck untuk diri sendiri..

9 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.