Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 4 March 2014

MAM Hold My Cup Handles

Assalamualaikum w.b.t.. Ingat tak sebelum ni Eraz pernah beritahu yang Zara dah boleh pegang botol susu sendiri.. Memang dari dulu dah set kalau Zara dah boleh pegang sendiri, nak belikan dia MAM Hold My Cup Handles.. Sama jenama dengan botol susu dia.. Sehingga entri ini ditulis, tak sempat nak terjah kedai baby lagi.. Dalam masa terdekat ni, papa akan usahakan ya Zara..

Boleh bayangkan macamana MAM Hold My Cup Handles tu? Eraz ada attachkan gambar di bawah.. Senang la sikit nak biarkan Zara minum sendiri.. Tangan kecil dia tu boleh pegang di tempat yang selesa.. Kan.. 

#Dah macam nak iklankan jenama MAM je.. Haha..



14 comments:

  1. hehe..senang nak kasi dia pegang ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Senang nak kasi Zara pegang..

      Delete
  2. ala pink lagi, ai is jeles lah boboi...muahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara Faleesya kan gegirl... Haha..

      Delete
  3. besnya ada papa camni...alert sunggoh...jarang tgk kaum bapa camni..slalunya kaum ibu yg sebok...hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami sama sama alert.. Mamanya lagi la advance dan detail..

      Delete
  4. saya ni mak budak, tapi tatau pun benda tu ujud...hheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Kena rajin baca.. Ataupun follow la blog ni.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.