Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 6 March 2014

Selamat Malam ..


Assalamualaikum w.b.t.. Niat asal nak letak gambar je.. Tapi hari ni bukan Wednesday so takde entri Wordless Wednesday.. Hehe.. Sebenarnya Eraz dapat gambar ni lepas adik ipar tag kan di Facebook.. Apa yang boleh dihuraikan tentang gambar di atas..? Hehe.. 

18 comments:

  1. cian mom and dad tu hehe cukup2 je space tido dorang haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi laluan pada anak tersayang.. Hehe..

      Delete
  2. begitulah kasih sayang ibubapa, sentiasa memastikan keselesaan buat anak-anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu semesti nya.. Sebab tu la jasa mereka memang tak dapat di balas..

      Delete
  3. bw sini

    kalau sudi singgah ler
    http://myaleo.blogspot.com/2014/03/lepak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi BW ke sini..

      Delete
  4. hahaha... tu baru sorang.. yang kami 4 - sambung 2 katil single ngan 1 kingsize... tu pon dok kat hujung kaki katil kami dua orang -- hahahaahaha... :D
    Ada jugak gambar cam ni ... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ramai, yang besar2 tu sediakan bilik la.. Hehe..

      Delete
  5. hahaha cian mak dan ayah dia tu..cukup-cukup je space hihi..

    ReplyDelete
  6. hahaha..hopefully Zara tak gitu la..hihi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara seorang yang sopan santun, macam Aunty Sally.. :)

      Delete
  7. lintang pukang tidur.....kesian wife terselit jer....hihihi........

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.