Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 21 March 2014

Lama betul kali ni ..

Assalamualaikum w.b.t.. Kali ni lama betul Zara demam.. Ada ketikanya badan panas sangt.. Suhu sampai 38 lebih.. Tapi alhamdulillah, lepas diberikan ubat mengikut apa yang ditetapkan, suhu tu turun.. Lagi satu ialah, walaupun demam, Zara tak menangis tak nak duduk atau merengek tak tentu pasal.. Dia cool je.. Dia boleh main-main.. Alhamdulillah..

20 comments:

  1. sekarang ni musim orang demam..

    ReplyDelete
  2. get well soon zara, ash so far belum pernah lebih dari 2 hari lagi... Alhamdulillah... In Shaa Allah, mudah2an zara cepat sembuh, mestilah zara kan good girl so dia behave lah kann?

    ReplyDelete
  3. cuaca ni abang...kena jaga-jaga...takut melarat Zara nnt...kesian dia

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh zara. risau betul kalau baby demam, kena sentiasa pantau suhu badan dia.

    -kbba pantai timur-

    ReplyDelete
  5. Biasa kalau demam lama doktor akan amik darah....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.